inchide

Cosul tau
Cosul tau este gol!

REGULAMENT CAMPANIE „CUMPERI O PERECHE, DONĂM O PERECHE” - 2024 - Lensa.ro

REGULAMENT CAMPANIE „CUMPERI O PERECHE, DONĂM O PERECHE” - 2024

 

Campania, numită în cele ce urmează „Cumperi o pereche, donăm o pereche” este derulată de TENSA ART DESIGN S.A., cu sediul în Com. Chiajna, Jud. Ilfov, Str. Păcii, nr. 22, CUI: RO25170469, Nr. ORC: J23/1078/2010, tel: 0371.525.778, denumită în continuare „Organizatorul".

Scopul central al companiei Lensa este de a face oamenii să vadă bine și de a îi ajuta să se bucure de o mai bună calitate a vieții prin intermediul soluțiilor optice de calitate. Astfel s-a născut în trecut și programul prin care Lensa acordă consultații optometrice gratuite persoanelor care au nevoie de acest serviciu. Obiectivul inițial de a le oferi românilor 1 milion de consultații gratuite a fost depășit în cei peste 10 ani de activitate. Mai departe, Lensa își propune să dubleze binele cu fiecare pereche de ochelari de vedere vândută.

Pentru atingerea acestui obiectiv și din aceeași dorință de a contribui la creșterea calității vieții persoanelor care au nevoie să își îmbunătățească performanța vizuală, Lensa a inițiat campania „Cumperi o pereche, donăm o pereche”.

În contextul în care accesul la ochelari de vedere poate fi limitat de posibilitățile financiare, Lensa dorește să suplinească aceste lipsuri, prin donarea unui număr de ochelari de vedere egal cu cel al ochelarilor de vedere vânduți. În acest sens, Lensa își asumă rolul unui brand care pune accentul pe responsabilitatea socială, contribuind la îmbunătățirea vieții oamenilor ce provin din comunități defavorizate, localizate pe teritoriul României și nu numai, incluzând copii și adulți de toate vârstele. 

Campania se va derula începând cu data de 15 ianuarie 2024 și va putea funcționa în paralel cu orice altă campanie comercială/socială, în limita stocului disponibil. Data de încheiere a campaniei va fi anunțată de organizator.

Pentru a-i ajuta pe cei ce au nevoie de o vedere mai bună, pentru fiecare pereche de ochelari de vedere cumpărată de un client Lensa pe durata campaniei „Cumperi o pereche, donăm o pereche”, Lensa va dona o pereche de ochelari de vedere Polarizen One Vision unei persoane defavorizate. În cadrul campaniei se vor dona exclusiv ochelari model Polarizen One Vision, iar acest model nu va fi oferit spre comercializare. Oricând pe durata derulării campaniei organizatorul poate extinde gama de produse destinate donațiilor ori le poate schimba, modificând corespunzător prezentul Regulament.

 

Acțiunea de donații va începe în fiecare an pentru anul anterior (prima acțiune de donații va fi inițiată începând cu luna ianuarie 2025 pentru anul 2024), după colectarea și centralizarea datelor necesare determinării numărului exact de ochelari de vedere ce trebuie donat aferent anului anterior și se va finaliza la momentul când Lensa va dona ultima pereche de ochelari de vedere. Organizatorul, În măsura în care procesul de donație va dura nejustificat de mult, ori dacă va aprecia, raportat la criteriile sale, că este preferabil, va putea dona organizațiilor non guvernamentale ale căror scop este în acord cu misiunea Lensa contravaloarea ochelarilor de vedere ce ar fi trebuit să fie donați, astfel cum reiese din documentele financiar contabile ale organizatorului.

Campania de donații se va realiza în principal prin intermediul partenerilor sociali ai Lensa. În acest sens, Lensa va colabora cu reprezentanți ai societății civile (organizații non guvernamentale), precum și cu autoritățile administrativ teritoriale ce doresc să adere la scopul și misiune Lensa, în speranta ca această rețea de ajutorare să permită companiei să ajungă la cei ce au nevoie de sprijin.  

Orice entitate care poate ajuta la atingerea obiectivelor Lensa astfel cum sunt mai sus definite, poate deveni partener în această acțiune, contactând compania la adresa de email [email protected].

TENSA ART DESIGN S.A. este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în baza Notificării nr. 29247.