inchide

Cosul tau
Cosul tau este gol!

Informații livrare și plată - Lensa.ro

Livrare produse

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și se face oriunde în România prin curier rapid, în cel mai scurt timp de la confirmarea telefonică, sau gratuit, cu ridicare din unul dintre showroom-urile noastre.

In cazul comenzilor care contin minimum 2 articole ce provin din gestiuni diferite, comanda va fi finalizată in momentul in care produsele vor fi colectate si livrate împreuna la adresa menționată, lucru care poate dura intre 2 si 5 zile lucratoare.

Costul livrării unei comenzi prin curier este de 12 RON.

Lensa.ro - S.C. Tensa Art Design S.A. își rezervă dreptul să contacteze clienții pentru confirmare comenzilor înainte de onorarea lor.

Livrare EasyBox Sameday

Produsele dorite sunt livrate într-un locker securizat, disponibil non-stop în mai multe puncte de ridicare din țară.

Serviciul este marcat în secțiunea Modalitate de livrare din Coșul de cumpărături. Aveți posibilitatea de a alege locker-ul de unde să ridicați comanda, în funcție de zona în care locuiți.

Condiții de livrare easybox:

Pot fi livrate doar produsele de dimensiuni mici sau medii, al căror volum permite depozitarea în easybox.

Costul de livrare este de 10 RON. Plata se poate face doar cu card online sau prin transfer bancar.

Cum poți beneficia de serviciul easybox:

  1. Adaugă produsele în coș și selectează modalitatea de Ridicare personală.
  2. Alege Ridicare easybox și unul dintre punctele de livrare din listă.

Când comanda ta ajunge în locker, vei primi de la Sameday un e-mail cu un cod QR si un SMS cu codul PIN. Ai 36 de ore să ridici produsul. Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentul în care se află coletul.

 

Cum plătesc?

Plata produselor se poate face ramburs, online cu card bancar prin procesatorul de plati Mobilpay, prin POS în showroom sau în 3-4 rate (DAE 0%) cu cardul de debit prin Oney.

 

Plata numerar:

Poți să plătești în numerar, exclusiv în lei, atât pentru cumpărăturile de pe Lensa.ro, cât și pentru cele din showroom-urile noastre, astfel:

  • prin ramburs, curierului, la livrarea produselor comandate pe Lensa.ro;
  • la casa de marcat, în showroom, pentru comenzile plasate direct în magazin prin intermediul personalului de la case.

Plata cu cardul bancar:

Poți să plătești cu orice card bancar emis sub siglele Visa (Visa și Visa Electron) sau Mastercard (Mastercard și Maestro), atât pe Lensa.ro, cât și în toate showroom-urile noastre.

Plata cu card online în rate cu dobânda 0%:

Dacă deții un card de credit, poți să cumperi în rate fără dobândă de pe Lensa.ro sau din showroom-urile noastre.

Cardurile de credit acceptate online sunt: Card Avantaj, Star BT, Garanti BonusCard, Alpha Bank. În showroom-urile noastre, sunt acceptate doar Card Avantaj si Star BT.

Plata în 3 sau 4 rate (DAE 0%) cu cardul de DEBIT prin ONEY 

Soluțiile de creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru:

(a) costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totală a creditului) sau

(b) gratuit (în campanii promoționale),

fiind rambursabile în maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney). Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele și serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de minimum 450 lei și maximum 12.000 lei.


Prin acceptarea prezentului document, confirmați că înțelegeți și sunteți de acord că exercitarea din partea dvs. a dreptului de denunțare a contractului de vânzare-cumpărare și returnarea produselor achiziționate de pe site-ul Lensa.ro, pentru care ați beneficiat de o soluție de creditare 3x Oney sau 4x Oney în baza unui contract de credit încheiat online cu Oney Bank, atrage încetarea automată a contractului de credit fără nicio altă formalitate, în conformitate cu Termenii și Condițiile Generale Aplicabile Acordării Online a Soluțiilor de Creditare Oney (3XONEY SI 4XONEY) și a Termenilor și Condițiilor din această pagină. Într-o astfel de situație, prin acceptarea prezentului document, înțelegeți și sunteți de acord ca rambursarea de către Tensa Art Design S.A. a tuturor sumelor astfel finanțate să fie efectuată de Tensa Art Design S.A. prin utilizarea aceleiași metode de plată utilizate de dvs., mai exact prin restituirea de către Tensa Art Design S.A. a sumei integrale a prețului de achiziție și a oricăror sume finanțate prin contractul de credit, în contul indicat de Oney Bank în scopul achitării sumelor datorate de dvs. în legătură cu creditul 3xOney sau creditul 4xOney.

Oney Bank este o instituție de credit franceză autorizată să desfășoare activități de creditare și de plată de Autoritatea Franceză de Control Prudențial și Rezoluție (ACPR), organizată și funcționând ca societate pe acțiuni în conformitate cu legislația din Franța, cu un capital social de 51.286.585 Euro, înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lille Metropole sub numărul 546 380 197, cu sediul situat în Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), număr de telefon +40 317 305 050 și adresa de email: [email protected], supravegheată de autoritatea competentă franceză, ACPR, precum și de Banca Națională a României și furnizează Soluțiile de Creditare Oney transfrontalier, fără prezență fizică pe teritoriul României.