Informatii livrare si plata - Lensa.ro

Cum platesc?

Plata produselor se poate face prin ramburs, online cu card bancar prin procesatorul de plati Mobilpay, plata prin POS in showroom sau in 3 sau 4 rate (DAE 0%) cu cardul de debit prin Oney.

 

Plata numerar:

Poti sa platesti in numerar, exclusiv in lei, atat pentru cumparaturile de pe lensa.ro, cat si pentru cele din showroom-urile noastre, astfel:
• prin ramburs, curierului, la livrarea produselor comandate pe lensa.ro;
• la casa de marcat, in showroom, inclusiv in cazul produselor pentru care ai facut rezervare online si pentru care ai optat sa faci plata in magazin

Plata cu cardul bancar:

Poti sa platesti cu orice card bancar emis sub siglele Visa (Visa si Visa Electron) sau Mastercard (Mastercard si Maestro), atat pe lensa.ro cat si in toate showroom-urile noastre.

Plata cu card online in rate cu dobanda 0%:

Daca detii un card de credit, poti sa cumperi in rate fara dobanda de pe lensa.ro sau din showroom-urile noastre. Cardurile de credit acceptate sunt Card Avantaj, Star BT, Garanti BonusCard, Alpha Bank, BRD Finance.

Plata în 3 sau 4 rate (DAE 0%) cu cardul de DEBIT prin ONEY 

Solutiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru (a) costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totala a creditului) sau (b) gratuit (in campanii promotionale) fiind rambursabile in maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney). Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele si serviciile vandute online si sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei si maxim 12.000 Lei.

Prin acceptarea prezentului document confirmati ca intelegeti si sunteti de acord ca exercitarea de catre dvs. a dreptului de denuntare a contractului de vanzare- cumparare si returnarea produselor achizitionate de pe site-ul Lensa.ro pentru care ati beneficiat de o solutie de creditare 3x Oney sau 4x Oney in baza unui contract de credit incheiat online cu Oney Bank, atrage incetarea automata a contractului de credit fara nicio alta formalitate, in conformitate cu TERMENII SI CONDITIILE GENERALE APLICABILE ACORDARII ONLINE A SOLUTIILOR DE CREDITARE ONEY (3XONEY SI 4XONEY) si a termenilor si conditiilor din aceasta pagina. Intr-o astfel de situatie, prin acceptarea prezentului document intelegeti si sunteti de acord ca rambursarea de catre Tensa Art Design S.R.L. a tuturor sumelor astfel finantate sa fie efectuata de Tensa Art Design S.R.L. prin utilizarea aceleiași metode de plata utilizate de dvs., mai exact prin restituirea de catre Tensa Art Design S.R.L. a sumei integrale a pretului de achizitie si a oricaror sume finantate prin contractul de credit, in contul indicat de catre Oney Bank in scopul achitarii sumelor datorate de dvs. in legatura cu creditul 3xOney sau creditul 4xOney.

Oney Bank este o institutie de credit franceza autorizata sa desfasoare activitati de creditare si de plata de Autoritatea Franceza de Control Prudential si Rezolutie (“ACPR”),organizata si functionand ca societate pe actiuni in conformitate cu legislatia din Franta, cu un capital social de 51.286.585 euro, inregistrata in Registrul Comertului si Societatilor din Lille Metropole sub numarul 546 380 197, cu sediul situat in str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170),numar de telefon +40 317 305 050 si adresa de email: serviciulclienti.ro@oney.com, supravegheata de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum si de Banca Nationala a Romaniei si furnizeaza Solutiile de Creditare Oney transfrontalier, fara prezenta fizica pe teritoriul Romaniei.

 

Livrare produse

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România prin curier rapid in cel mai scurt timp de la confirmarea telefonica sau ridicare din unul dintre showroom-urile noastre gratuit.

Costul livrarii unei comenzi este in valoare de 7,49 RON.

Lensa.ro - S.C. Tensa Art Design S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 24.03.2021