Puncte de fidelitate - Lensa.ro

Punctele de fidelitate (puncte de recompens─â) sunt oferite sub forma unui bonus clien╚Ťilor Lensa.ro la orice comand─â, indiferent de valoarea ei.

Valoarea punctelor de fidelitate

Valoarea unui punct de fidelitate este egal─â cu 0,1 lei (10 puncte = 1 leu).  Fiecare produs existent pe site-ul Lensa.ro are afi╚Öat sub pre╚Ť echivalentul valorii sale în puncte de fidelitate.

Pute╚Ťi vizualiza oricând în contul dvs. num─ârul de puncte disponibile, cât ╚Öi num─ârul de puncte ob╚Ťinute la fiecare comand─â, în func╚Ťie de data plas─ârii comenzii. Le pute╚Ťi afi╚Öa accesând Contul meu, cu click pe butonul Puncte de recompens─â.

Din momentul în care ave╚Ťi puncte disponibile în cont, acestea pot fi folosite pentru a primi reduceri de pre╚Ť în momentul plas─ârii unei noi comenzi.

Regulamentul de folosire al punctelor:

 1. Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.1 lei (10 puncte = 1 leu).
 2. Punctele de fidelitate sunt ob╚Ťinute în urma plas─ârii unei comenzi.
 3. Punctele aferente plas─ârii unei comenzi vor intra în contul dvs. în momentul în care comanda a fost finalizat─â.
 4. Nu sunte╚Ťi obliga╚Ťi s─â folosi╚Ťi toate punctele disponibile pentru a ob╚Ťine discount-ul aferent unei comenzi, ci pute╚Ťi folosi exact num─ârul de puncte dorit de dvs. Pentru a putea aplica punctele de fidelitate, ad─âuga╚Ťi produsul/ele în Co╚Öul de produse, urmând s─â selecta╚Ťi op╚Ťiunea Adaug─â ╚Öi s─â scrie╚Ťi num─ârul de puncte care dori╚Ťi s─â fie folosite în cadrul comenzii dvs. Dup─â aceea, pute╚Ťi s─â finaliza╚Ťi comanda, urmând ca din costul s─âu total s─â fie sc─âzut─â suma corespunz─âtoare punctelor folosite de dvs.

 1.  Dac─â anula╚Ťi o comand─â la care a╚Ťi utilizat puncte, acestea vor fi returnate în contul dvs.
 2.  De asemenea, dac─â anula╚Ťi o comand─â, punctele care ar fi fost primite pentru finalizarea acesteia vor fi anulate.
 3.  Punctele se acord─â doar persoanelor care au cont valid creat pe site-ul nostru.
 4.  Punctele nu pot fi transferate de la un cont de client la altul ╚Öi nu pot fi convertite decât pe site-ul Lensa.ro.
 5. Punctele de fidelitate nu se pot cumula cu alte vouchere.
 6. Punctele de fidelitate nu se acord─â pentru comenzile care au fost pl─âtite integral sau par╚Ťial cu puncte de fidelitate.

 

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 03.10.2022