A început programul Rabla la Ochelarii de Vedere 2021. Vino în magazinele Lensa, schimbă-ți ochelarii de vedere vechi cu unii noi și primești vouchere în valoare totală de 500 de lei. Grabește-te să te asiguri că prinzi voucherele disponibile!
VERIFICĂ-ȚI DIOPTRIILE GRATUIT
Beneficiezi de un consult de specialitate complet gratuit pentru a te asigura că valoarea dioptriilor tale este una corectă.

Comanda pentru noua pereche de ochelari de vedere se înregistrează în baza unei prescripții valide pentru ochelari. Dacă rețeta ta este mai veche de un an, îți recomandăm să îți rezervi din timp locul la consultație.


ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Rămâi la curent cu tot ce e nou și bucură-te în permanență de cele mai bune oferte!Cum să profiți din plin de programul
RABLA LA OCHELARII DE VEDERE
1. Te înscrii în program Completează formularul de înscriere; durează mai puțin de două minute.


2. Predai ochelarii de vedere vechi unui consultant Lensa Dacă nu ți-ai ales încă modelul preferat pentru noii tăi ochelari, este momentul să o faci.
3. Verificăm prescripția pentru ochelari Dacă ai o prescripție mai veche de un an, te poți programa la o consultație gratuită aici.


4. Comanzi noua ta pereche de ochelari de vedere și intri în posesia voucherelor Rabla În baza prescripției, înregistrăm comanda noilor tăi ochelari - pentru care aplicăm un voucher Rabla.


5. Aștepți SMS-ul de ridicare a comenzii Te anunțăm prin SMS când noua ta pereche de ochelari este gata.
ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
1. Pot participa cu mai multe perechi de ochelari la programul RABLA?
Da. Poți lăsa la Rabla oricâte perechi de ochelari de vedere dorești. Pentru fiecare pereche schimbată cu o nouă pereche de ochelari de vedere, vei primi vouchere în valoare totală de 500 de lei.
2. Pot aduce și ochelari de soare?
Nu. Programul Rabla este un program dedicat reînnoirii ochelarilor de vedere, voucherele fiind acordate exclusiv în baza predării unei perechi de ochelari de vedere deteriorați.
3. Dacă nu am un showroom Lensa în orașul meu, pot beneficia de programul Rabla?
Din păcate, nu. Pentru a beneficia de programul Rabla, este nevoie să predai o pereche de ochelari vechi sau deteriorați în unul din showroom-urile noastre.
4. Se pot înscrie în program mai multe persoane de pe aceeași adresă de e-mail?
Da. Este important să menționați numărul total de perechi de ochelari de vedere pe care îi veți lăsa în showroom-ul nostru.
5. Pot să mă înscriu în program cu o pereche de ochelari foarte deteriorată?
Da. Scopul principal al programului Rabla este acela de a scăpa de ochelarii defecți sau nefuncționali și de a oferi, în schimb, cele mai bune soluții de prevenție sau de corecție a deficienților de vedere prin ochelari de vedere performanți, adaptați nevoilor specifice ale fiecărui utilizator.
6. Pot folosi voucherele Rabla o perioadă mai lungă de timp?
Da. Poți folosi voucherele Rabla până pe 31 octombrie, atât în showroom-uri, cât și online, la orice comandă de minimum 300 lei. Îți recomandăm să nu amâni foarte mult momentul, pentru că stocurile se epuizează rapid.
7. Pot folosi mai multe vouchere RABLA în același timp?
Nu. Beneficiarii Rabla primesc vouchere în valoare totală de 500 lei, adică 5 vouchere de 100 de lei. Fiecare voucher în valoare de 100 de lei poate fi folosit în showroom-uri și pe Lensa.ro pentru comenzi de minimum 300 de lei. Acestea nu se cumulează și nu se pot preschimba în bani sau în alte beneficii.
Campania se desfășoară în showroom-urile Lensa și pe Lensa.ro până la 30.09.2021, ora 8:59. Cele 5 vouchere RABLA x 100 lei fiecare nu se cumulează și pot fi folosite la orice comandă de minimum 300 lei, până la 31.10.2021, cu condiția ca prima achiziție să fie o pereche de ochelari de vedere, conform regulament .