Știați că 40% din populația României are nevoie de lentile progresive?

Conform cercetării de piață, 6-7 milioane de oameni din populația României au nevoie reală de lentile progresive pentru corecția vederii, odată cu începerea vârstei de 40 de ani.


Section Image
OFERTĂ LIMITATĂ! -15% reducere
Cod Voucher: PROG15
Vino în magazin
Ce sunt lentilele progresive

Lentilele progresive permit vederea la distanţă, intermediar şi aproape, cu o singură pereche de ochelari, oferind o adâncime de focalizare mai naturală, fără niciun „salt de imagine”.
Ce este prezbiopia?

Prezbiopia nu este o boală, ci un fenomen natural care însoțește înaintarea în vârstă, cu care se confruntă toți oamenii, mai devreme sau mai târziu, începând cu vârsta de 40 ani, care face dificilă vederea de aproape, în special în condiții de iluminare scăzută.
Cum ajută lentilele progresive prezbiopia

Lentilele progresive permit persoanelor cu prezbiopie să poată vedea din nou clar la toate distanţele, prin intermediul unei singure perechi de ochelari. Ele cuprind spectrul a trei zone (distanţă – intermediar – aproape).
Avantajele purtării unei singure perechi de ochelari în loc de doua
Icon
Porţi o singură pereche de ochelari, atât pentru aproape, cât şi pentru distanţă.
Icon
Lentilele progresive se pot personaliza în funcţie de stilul dumneavoastră de viaţă.
Icon
Lentilele progresive imită mai îndeaproape vederea naturală de care v-ați bucurat înainte de debutul prezbiopiei.
Icon
Oferă independenţă pe durata zilei, datorită purtării unei singure perechi de ochelari.
Icon
Lentilele progresive oferă un aspect mai tânăr, eliminând liniile vizibile ale lentilelor bifocale (și trifocale) tradiționale.
OFERTĂ LIMITATĂ! -15% reducere
Cod Voucher: PROG15
Vino în magazin
90% din clienții Lensa care au ales o variantă de corecție la apropiere și la distanță au optat pentru LENTILELE PROGRESIVE.

Lentilele progresive au devenit cele mai populare lentile multifocale pentru purtătorii de ochelari cu prezbiopie, iar această cerere dezvoltată a dus la o serie de progrese în tehnologia acestor lentile, inclusiv:
Zonele mai largi de vedere clară
În lentilele progresive de astăzi, dimensiunea zonelor pentru utilizare și citirea calculatorului a fost crescută, ceea ce face ușoară activitatea în fața ecranului.
Compatibilitate cu o varietate de rame
Design-ul lentilelor progresive a fost permanent îmbunătăţit, pentru a răspunde necesităţilor actuale. Astfel, purtătorii care au forma feței mai mică sau oricine dorește o ramă mai mică și la modă, se poate bucura de toate avantajele lentilelor progresive.
Accentul pus pe materialul lentilei
Lentilele progresive de astăzi sunt disponibile în toate materialele de ultimă oră, iar acest lucru le face mai subțiri, mai ușoare și mai confortabile.
Despre Lensa
Întrebarea pe care o primim cel mai des:
“Există riscul să nu mă pot obișnui cu ochelarii progresivi?”
Peste 91% din clienții Lensa care au optat pentru ochelarii progresivi nu au întampinat probleme de acomodare.

Este important de reținut că perioada de acomodare diferă în cazul fiecărei persoane, ochii formându-şi un nou automatism de focalizare ce poate dura până la 4 săptămâni.

De asemenea, la orice achiziție de lentile progresive, clientul este bine informat de către consultanții de specialitate Lensa în privința tuturor aspectelor legate de purtarea ochelarilor progresivi.

Garanția de adaptare

Orice lentile progresive vin cu o garanție de adaptare de 6 luni.

Ceea ce înseamnă că dacă vrei să returnezi produsul, vei primi înapoi 2 perechi de lentile , una de distanță și una de apropiere cu ACELEAȘI caracteristici ale lentilelor progresive.
BIFOCALE VS PROGRESIVE
Diferențe între lentilele Bifocale și Progresive
Ochelarii cu lentile bifocale au doar două zone: una pentru a vedea la apropiere și cealaltă pentru a vedea la depărtare.

Lentilele progresive sunt adevărate lentile „multifocale”, care asigură o progresie lină și perfectă a multor puteri ale lentilelor pentru o vedere clară la toate distanţele.
Liniile vizibile din bifocale schimbă brusc puterea lentilei, iar imaginile se mişcă brusc sau “sar”. Disconfortul cauzat de acest „salt de imagine” poate varia de la a fi ușor enervant, până la crearea de greață şi amețeli.


Lentilele progresive au o progresie lină și perfectă a puterii lentilei pentru o vedere clară la toate distanțele. Lentilele progresive oferă o adâncime de focalizare mai naturală, fără niciun „salt de imagine”.
Lentilele bifocale nu pot fi folosite pentru vederea intermediară (de exemplu, pentru utilizarea calculatorului este nevoie de încă o pereche de ochelari).


Lentilele progresive permit vederea în zonă intermediară, care este perfectă pentru utilizarea calculatorului şi nu mai este nevoie de încă o pereche de ochelari.
OFERTĂ LIMITATĂ! -15% reducere
Cod Voucher: PROG15
Vino în magazin
De ce nu se pot achiziţiona ochelarii progresivi online?
Tehnologia actuală permite configurarea ochelarilor direct pe site-ul nostru, iar la Lensa ne dorim să fim întotdeauna în pas cu ultimele tendinţe.

Ochelarii progresivi reprezintă un produs 100% personalizat pe nevoile purtătorului. Din acest motiv, dar şi pentru a avea garanţia unui produs care să aducă satisfacţie maximă, personalizarea ochelarilor progresivi se face Vino în magazinele Lensa.

Iată cum se face personalizarea, în 6 paşi:
1. Determinarea dioptriilor.
2. Identificarea soluţiei optime în funcţie de stilul de viaţă.
3. Alegerea ramei potrivite.
4. Marcajul de precizie al ramei pentru zonele de citit, intermediar şi distanţă.
5. Trimiterea comenzii către fabrica (cca 10 zile lucrătoare).
6. Ajustarea finală şi primirea informaţiilor legate de purtare.
Cât costă o pereche de ochelari progresivi?
• Consilierii Lensa vă pot propune o ofertă de preţ doar în baza unei prescripţii valabile (mai nouă de 1 an).
• Oferta de preţ se construieşte ţinând cont de tipul de lentile progresive (dioptrii, rama şi stilul de viaţă al purtătorului).
• Consilierii Lensa pot determina, împreună cu dumneavoastră, ce soluţie de ochelari progresivi vi se potriveşte, sau dacă este recomandat să purtaţi în continuare ochelari monofocali.
• Ochelarii progresivi elimină nevoia purtării a 2 perechi de ochelari în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, preţul lor se situează cel mai adesea sub preţul a 2 perechi de ochelari (de apropiere şi de distanţă).
Vino cu voucher-ul în Showroom şi prezintă-l consilierilor Lensa.

De reținut: Voucher-ul nu se cumulează cu alte vouchere!
În plus...
dacă achiziţionezi acum o pereche de ochelari progresivi ai următoarele beneficii:
reduceri de păna la 50% la ramele de vedere
Montaj gratuit pentru lentile
6 luni garanție de adaptare la toate produsele de optică
Avize de la Ministerul Sănătății, certificate CE și ISO 9001
2 ani garanție pentru toate ramele
Plata în 12 rate pentru toate cele 22,000 de produse din stocul nostru