Cariere Lensa

 
Lensa este un business 100% românesc, n─âscut s─â fac─â diferen╚Ťa. De-a lungul celor 8 ani de existen╚Ť─â, expansiunea Lensa a fost ╚Öi este una uria╚Ö─â. Lensa este o companie premiat─â în repetate rânduri pentru excelen╚Ť─â ╚Öi num─âr─â o re╚Ťea na╚Ťional─â de magazine la standarde interna╚Ťionale, cel mai mare showroom de optic─â din Europa, sute de mii de consulta╚Ťii gratuite ╚Öi milioane de clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi.

Dincolo de cifre, am îmbr─â╚Ťi╚Öat pozi╚Ťia de lider ╚Öi toate responsabilit─â╚Ťile cu care vine aceast─â pozi╚Ťie onorabil─â.
 
 
 
 
FOARTE T A R E !
 
Pentru noi, T A R E înseamn─â mai mult.
T A R E este esen╚Ťa valorilor dup─â care ne ghid─âm în tot ceea ce facem zi dup─â zi, ca organiza╚Ťie. Cu Ambi╚Ťie, r─âmânem dedica╚Ťi misiunii noastre de a îmbun─ât─â╚Ťi calitatea vie╚Ťii românilor, oferind în mod Transparent ╚Öi Responsabil solu╚Ťii reale, complete ╚Öi sigure de testare, preven╚Ťie ╚Öi corec╚Ťie a problemelor de vedere, fiind o echip─â Echip─â, ca o form─â de respect ╚Öi devotament fa╚Ť─â de cei care în repetate rânduri ne-au ales ╚Öi continu─â s─â o fac─â.
 
 
Suntem aici datorit─â valorilor noastre, dar mai ales datorit─â oamenilor care au ales s─â le duc─â mai departe. Oamenii de la Lensa sunt cei care fac diferen╚Ťa ╚Öi cei care care schimb─â jocul. Fiecare rol din cadrul companiei are puterea de a schimba lumea ╚Öi felul în care poate fi v─âzut─â aceasta, contribuind la împlinirea unui scop comun mult mai m─âre╚Ť decât cel individual.
S─â lucrezi la Lensa este cu adev─ârat T A R E. Imagineaz─â-╚Ťi: un loc în care te sim╚Ťi inspirat, evoluezi ╚Öi faci lucruri care au impact, în timp ce lucrezi. Bun venit la Lensa!
Sun─â bine? G─âse╚Öte cel mai TARE job pentru tine. Iat─â ce pozi╚Ťii avem deschise în acest moment ╚Öi ce presupune fiecare rol în cadrul Lensa. Dac─â nu ai g─âsit ce c─âutai, trimite-ne CV-ul t─âu pe [email protected] ╚Öi hai s─â povestim despre cât de tare ar fi s─â ni te al─âturi.Consulta╚Ťii, consulta╚Ťii, consulta╚Ťii!
Da, în cabinetele optometrice Lensa un Optometrist face fix ce îi spune ╚Öi numele. Fluxurile noastre sunt bine delimitate, astfel încât focusul lui este întotdeauna consulta╚Ťiile de optometrie.

╚śi pentru c─â lucr─âm doar cu speciali╚Öti, optometri╚Öti autoriza╚Ťi, acestea sunt persoanele care plaseaz─â ╚Öi comenzile de lentile la furnizori. Totul prin platforma noastr─â automatizat─â.

Optometri╚Ötii Lensa nu consiliaz─â clien╚Ťii în alegerea ramelor, nu încaseaz─â la casa de marcat, nu aranjeaz─â marfa la raft, ci sunt exper╚Ťii no╚Ötri în prescrip╚Ťii de dioptrii.

Lucreaz─â cu aparatur─â de înalt─â calitate, au propriul cabinet ╚Öi bineîn╚Ťeles sunt recompensa╚Ťi pe baza performan╚Ťelor lor!

Dac─â e╚Öti un optometrist licen╚Ťiat ╚Öi cau╚Ťi un loc în care s─â practici efectiv ceea ce ti-ai ales drept meserie, atunci Lensa este pentru tine!

Suntem mereu în c─âutare de talente, a╚Öa c─â scrie-ne la [email protected]

Vezi ce spun colegii noștri:
"Oportunitatea de a lucra în echipa Lensa îmi ofer─â multe satisfac╚Ťii ╚Öi posibilit─â╚Ťi de evolu╚Ťie profesional─â. Pl─âcerea de a empatiza ╚Öi de a interac╚Ťiona cu oamenii, în dorin╚Ťa de a-i ajuta în cadrul consulta╚Ťiilor oferite, este motivat─â de feedback-ul pozitiv al clien╚Ťilor Lensa.”

Luminita, Optometrist


“Ce înseamn─â sa fii optometrist la Lensa? Înseamn─â c─â zilnic zeci de oameni vor p─âr─âsi cabinetul cu zâmbetul pe buze ╚Öi cu o solu╚Ťie la problema lor vizual─â. Înseamn─â ca vei lucra cu aparatur─â performant─â de diagnosticare ╚Öi corec╚Ťie optic─â, pentru a stabili ╚Öi recomanda cele mai bune solu╚Ťii optice pentru pacien╚Ťi. Vei lucra cu o echip─â orientat─â spre succes, performan╚Ť─â, comunicare ╚Öi drive constant de a g─âsi cea mai bun─â ╚Öi individualizat─â solu╚Ťie pentru fiecare pacient.”

Adina, Optometrist


“La Lensa mi s-a oferit ╚Öansa de a cre╚Öte profesional al─âturi de o echip─â tân─âr─â ╚Öi dornic─â de munc─â, într-o atmosfera pl─âcut─â. Pentru mine este jobul ideal deoarece în permanen╚Ť─â am de înv─â╚Ťat, ceea ce m─â provoac─â s─â îmi dep─â╚Öesc propriile limite. Îmi place s─â interactionez cu pacien╚Ťii, s─â îi ajut s─â în╚Ťeleag─â ce sunt viciile de refrac╚Ťie, de ce este important s─â purt─âm ochelari ╚Öi s─â îi ajut s─â aleag─â varianta optim─â pentru ei."

Roxana, OptometristConsiliaz─â clien╚Ťii din magazin, plaseaz─â comenzi, reprezint─â imaginea Lensa.
Consilierii no╚Ötri de vânz─âri sunt cel mai bine preg─âti╚Ťi din industrie. Form─âm echipe din oameni cu experien╚Ť─â în optic─â care pot oferi cele mai bune sfaturi în materie de lentile ╚Öi rame.

Ace╚Ötia sunt mereu joviali, gata s─â sprijine fiecare client ╚Öi exper╚Ťi în cataloagele pe care le avem în showroom. Au r─âbdarea necesar─â s─â consilieze clien╚Ťii pân─â când ace╚Ötia sunt mul╚Ťumi╚Ťi, dar ╚Öi abilitatea de a plasa instant comanda potrivit─â fiec─âruia.

Consilierii no╚Ötri beneficiaz─â de traininguri externe cu to╚Ťi furnizorii prezen╚Ťi în România ╚Öi beneficiaz─â ╚Öi de programe de training intern cu exper╚Ťii no╚Ötri.

Suntem mereu in cautare de talente asa ca scrie-ne la [email protected]

Vezi ce spun colegii noștri:
"Lensa mi-a oferit posibilitatea s─â m─â dezvolt profesional. Îmi place s─â fac parte dintr-o echip─â dinamic─â. M─â motiveaz─â pl─âcerea de a interac╚Ťiona cu oamenii ╚Öi dorin╚Ťa de a le oferi cele mai bune variante în orice alegere.”

Alexandra , consilier vânz─âri


"La Lensa am oportunitatea de a lucra într-un mediu relaxant ╚Öi inovator. Am pornit de pe pozi╚Ťia de front desk officer ╚Öi mi-a fost oferit─â posibilitatea de asimilare ╚Öi consolidare a cuno╚Ötin╚Ťelor în domeniu ╚Öi de avansare rapid─â.”

Elena , consilier vânz─âri


“Func╚Ťia de Consilier la Lensa este potrivit─â tuturor celor c─ârora le place s─â comunice cu oamenii. Zilnic întâlnim pacien╚Ťi care au cerin╚Ťe diverse ╚Öi trebuie s─â le acord─âm toat─â aten╚Ťia necesar─â. Fluxul de cuno╚Ötin╚Ťe este unul continuu, înv─â╚Ť─âm zilnic datorit─â situa╚Ťiilor întâmpinate. Clientul trebuie s─â plece de la noi din magazin mul╚Ťumit ╚Öi cu toate informa╚Ťiile necesare.”

Adina, consilier vânz─âriAvem grij─â de fiecare client în parte!
Colegii no╚Ötri ofer─â r─âspunsuri atât în scris (via e-mail, chat, Facebook, Instagram), cât ╚Öi la telefon pentru orice întrebare, curiozitate sau nel─âmurire au clien╚Ťii no╚Ötri. Departamentul Customer Care este împ─âr╚Ťit în trei echipe:

Rela╚Ťii cu clien╚Ťii în scris
În aceast─â echip─â se strâng toate solicit─ârile scrise sosite de la clien╚Ťii sau fanii no╚Ötri. Colegii no╚Ötri se asigur─â c─â nimeni nu r─âmâne f─âr─â r─âspuns ╚Öi ofer─â toate detaliile solicitate.
Ce î╚Ťi trebuie ca s─â fii parte din aceast─â echip─â:
- Abilit─â╚Ťi bune de redactare în scris;
- Creativitate și răbdare;
- Spirit de echipă și umor :).

Call Center Inbound
Colegii de la Call Center Inbound sunt preg─âti╚Ťi intensiv pentru a putea r─âspunde oric─ârui tip de solicit─âri: de la inform─âri despre situa╚Ťia comenzilor ╚Öi pân─â la consiliere în vederea plas─ârii unei comenzi.

Ce î╚Ťi trebuie ca s─â fii parte din aceasta echip─â:
- Excelente abilit─â╚Ťi de comunicare;
- Pl─âcere în a discuta cu diverse tipologii umane;
- Spirit de echipă și umor :).

Call Center Outbound
Colegii de la Call Center Outbound se ocup─â de confirmarea tuturor program─ârilor la consulta╚Ťii de optometrie. În plus, ace╚Ötia se asigur─â c─â to╚Ťi clien╚Ťii care au achizi╚Ťionat lentile de vedere s-au acomodat cu acestea ╚Öi cer constant feedback de la ei.

Ce î╚Ťi trebuie ca s─â fii parte din aceast─â echip─â:
- Excelente abilit─â╚Ťi de comunicare;
- Pl─âcere în a discuta cu diverse tipologii umane;
- Spirit de echipă și umor :).


Suntem mereu în c─âutare de talente, a╚Öa c─â scrie-ne la [email protected]. Vezi ce spun colegii no╚Ötri:
"Salut, Eu sunt Sam si te invit sa vezi Lensa prin ochii mei.Lensa nu este doar o companie ci este o familie, iar atunci cand esti primit sa faci parte din aceasta familie intalnesti oameni tineri , veseli, entuziasti si dedicati. Un colectiv tanar dar foarte competent care iese in fata si dovedeste ca se poate, intrucat fiecare membru este inspirat, motivat si ghidat de aceleasi principii si idealuri.”

Samuel - Team Leader Telesales


“Acum 4 ani am p─â╚Öit cu încredere ╚Öi energie în activitatea de call center, ca operator în rela╚Ťia cu clien╚Ťii, iar dup─â ceva vreme am spus DA-ul ce avea s─â contureze primele direc╚Ťii în care voiam s─â merg. Dup─â 3 ani ╚Öi jum─âtate ca operator, colegii, în frunte cu liderul echipei ╚Öi directorul departamentului, au fost cei care m-au propulsat ca trainer al întregului departament Customer Care.

Lensa a fost mai mult decât o oportunitate de a m─â bucura în CV-ul personal de reputa╚Ťia unei companii serioase ╚Öi de premisele unei cariere solide, pline de beneficii. Lensa este despre apartenen╚Ťa la o comunitate energic─â de colegi care au în comun for╚Ťa, spiritul social, privirea înainte ╚Öi mai ales, faptul c─â te po╚Ťi baza pe ei.

Recomand oricui, pentru c─â pe lâng─â condi╚Ťiile de munc─â ╚Öi salariu, Lensa reprezint─â un avantaj în dezvoltarea omului pe toate planurile.”


Valentina - Trainer Comunicare ╚Öi Rela╚Ťii cu clien╚Ťii


“Lucrez la Lensa de 3 luni ╚Öi îmi place modul nostru de lucru cu clien╚Ťii, mi se ofer─â siguran╚Ťa ╚Öi încrederea c─â nu sunt singur─â, c─â am în spate oameni care m─â sus╚Ťin în orice situa╚Ťie. Când am venit la Lensa m-a tentat ideea de companie mare ╚Öi serioas─â, acum c─â am cunoscut ╚Öi oamenii din spatele companiei, cred cu t─ârie c─â am luat cea mai bun─â decizie. Am descoperit un colectiv minunat ╚Öi am ocazia s─â m─â dezvolt profesional ╚Öi personal.”

Nicoleta – Operator call centerPicking, Packing, Reception - le facem pe toate aproape dansând!


În depozitul nostru cânt─â muzica toata ziua iar mâinile colegilor no╚Ötri se mi╚Öc─â cu spor pentru a primi marfa, a o stoca în mod organizat ╚Öi logic, ╚Öi apoi a o ambala pentru transport.

Eficientiz─âm la maximum toate fluxurile de lucru astfel încât clien╚Ťii no╚Ötri s─â primeasc─â chiar ╚Öi în 24h comanda plasat─â.

Nu exista s─âpt─âmân─â care sa treac─â f─âr─â s─â r─âmânem dup─â program la o bere pentru c─â atmosfera e foarte tare în echipa noastr─â de logistic─â.


Suntem mereu în c─âutare de talente, a╚Öa c─â scrie-ne la [email protected]Vezi ce spun colegii no╚Ötri:
"Îmi place s─â lucrez în cadrul Lensa deoarece suntem o adev─ârat─â echip─â ╚Öi toat─â lumea ╚Ötie ce are de f─âcut.

Pentru mine Lensa înseamn─â echip─â, dinamism ╚Öi oportunit─â╚Ťi de dezvoltare.

În cadrul companiei am reu╚Öit s─â-mi dep─â╚Öesc limitele si sa ma distrez al─âturi de o echip─â tanara si frumoasa.

Sunt fericit s─â fiu aici, s─â am asemenea colegi, s─â am acces la toate beneficiile oferite ┼či s─â fructific cât de mult se poate, fiecare oportunitate de a m─â dezvolta."


Boboc Iulian, stock controller


"Fac parte din echipa Lensa de 1 an, iar în aceast─â perioad─â am reu┼čit s─â m─â dezvolt pe plan profesional ┼či personal. Apreciez atât oportunitatea dezvolt─ârii continue, cât ┼či grupul cu care am reu┼čit s─â facem lucruri deosebite impreuna.

Perioada petrecut─â al─âturi de echipa Lensa m-a ajutat s─â îmi descop─âr anumite aptitudini de care nu aveam cuno┼čtin┼ú─â, precum ┼či s─â îmi dezvolt ┼či perfec┼úionez skill-urile în domeniul în care activez.

Recomand cu c─âldur─â echipa noastr─â deoarece este un mediu propice pentru dezvoltare personal─â ┼či profesional─â, unde eficien┼úa, lucrurile bine f─âcute ┼či buna dispozi┼úie este la ea acas─â!"


Ciocan Alexandru - Operator Retur