O buna perioada de timp, ochelarii au fost singura varianta la indemana oamenilor pentru corectarea vederii, insa, in timp au fost inventate si lentile de contact care dispun de o multitudine de avantaje pentru purtator. Din ce in ce mai multe persoane folosesc lentile de contact, fie pentru a renunta la ochelarii cu dioptrii, fie din motive estetice.

Lentilele de contact sunt comercializate pe piata de mai bine de 100 de ani, iar in acest timp, tehnologia a permis incetul cu incetul, producerea unor lentile de contact din ce in ce mai performante, oricine putandu-se bucura de avantajele unei astfel de alegeri.

Cele mai importante avantaje ale acestora sunt: ofera o vizibilitate marita, sunt potrivite pentru persoanele care practica activitati sportive, nu aluneca de pe ochi, nu se aburesc, sunt discrete iar in unele cazuri sunt cea mai buna solutie medicala.

Datorita confortului oferit si al materialului subtire din care sunt confectionate, lentilele de contact de unica folosinta sunt printre cele mai utilizate de catre persoanele cu probleme de vedere. Acestea se adreseaza tuturor celor ce au nevoie de corectie, in special persoanelor dinamice, cu un stil de viata activ care apreciaza comoditatea si confortul. De asemenea, acestea sunt ideale si pentru purtatorii ocazionali, cei care poarta ochelari de vedere in cea mai mare parte a timpului, dar uneori au nevoie si de libertatea oferita de lentilele de contact.

Lentilele de contact de unica folosinta au cea mai igienica si sanatoasa modalitate de purtare, deoarece dupa folosire acestea trebuie aruncate, nefiind necesara intretinerea sau dezinfectarea lor. Pe Lensa.ro le poti gasi disponibile in cutii a cate 30 de lentile sau 90 de lentile. O categorie de persoane care beneficiaza in mod special de avantajele lentilelor de unica folosinta, este cea a persoanelor alergice sau sensibile la diversi agenti poluanti din natura, deoarece acestea nu depoziteaza proteine sau germeni.

In cazul sportivilor, vederea clara este cheia pentru a face performanta, iar pentru cei cu afectiuni oculare, lentilele de contact sunt cea mai buna varianta, acestea imbunatatindu-le capacitatea de a aprecia corect distanta si viteza obiectelor sau a celorlalti jucatori. Inotul cu lentile de contact aplicate pe ochi trebuie evitat, deoarece acestea sunt poroase si pot absorbi bacterii si chimicale ce se regasesc in orice sursa de apa, existand astfel riscul aparitiei iritatiilor, infectiilor sau a altor probleme medicale. Cea mai buna varianta in aceste cazuri, sunt lentilele de contact de unica folosinta, purtate insa numai impreuna cu o pereche de ochelari speciali ce impiedica intrarea in contact a ochilor, implicit a lentilelor, cu apa.

Indiferent daca iti doresti sa porti lentilele de contact zilnic, ocazional sau doar cand practici activitati sportive, lentilele de contact de unica folosinta sunt solutia ideala pentru confort, stil de viata activ si sanatate oculara. Vino la Lensa si determina-ti dioptriile!

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply