Incepand cu data de 17 septembrie 2018, Primaria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB) a dat nastere unui proiect nou, gandit sa vina in sprijinul pensionarilor bucuresteni cu venituri reduse.

Acest program se numeste “Lumina ochilor, cea mai importanta. Ochelari pentru varsta a treia” si presupune decontarea sumei de 250 lei net. Persoanele care se incadreaza in acest program sunt pensionarii domiciliati in Municipiul Bucuresti, cu o pensie mai mica decat salariul minim net pe economie, respectiv 1162 lei net. Fiecare persoana poate beneficia o singura data de aceast program, decontarea fiind posibila prin depunerea personala a unui dosar, in termen de 90 de zile de la data achizitionarii ochelarilor de vedere, iar suma fiind decontata in termen de 45 de zile de la depunerea actelor.

Ai nevoie ca ochelarii sa fie usori, subtiri sau chiar hipoalergenici? In showroom-ul Lensa din Bucuresti – Bd. Iuliu Maniu, nr. 7 – poti proba din peste 1500 de rame de vedere in diferite forme, culori si materiale. Montarea lentilelor cu dioptrii este un serviciu oferit gratuit si poate fi gata in aproximativ 30 minute.

Ochii sunt organe foarte importante care asigura vederea, iar responsabilitatea noastra este sa avem grija de sanatatea si confortul lor, indiferent de varsta. Acesta este canalul de comunicare intre mediul inconjurator si creier, facand parte din sistemul vizual ce este integrat in sistemul senzorial. Odata cu trecerea anilor, acestia nu mai functioneaza la capacitatea lor maxima, iar datoria noastra este sa avem grija de sanatatea si confortul lor. Cum putem face asta daca nu cu ajutorul ochelarilor de vedere potriviti nevoilor noastre?

Regulamentul oficial poate fi gasit aici, iar actele necesare pentru depunerea dosarului in cadrul proiectului “Ochelari pentru varsta a treia” sunt:

  • cerere tip;
  • copie a actului de identitate;
  • copie a prescriptiei ochelarilor de vedere primita de la medicul specialist;
  • copie a facturii si a bonului fiscal in baza carora au fost achitati ochelarii de vedere;
  • copie a talonului de pensie din luna anterioara depunerii cererii
  • extras de cont din care sa reiasa titularul contului si IBAN-ul.

Ai grija de sanatatea ochilor tai, indiferent de varsta, si vino in showroom-ul Lensa pentru a face alegerea corecta in privinta ochelarilor tai de vedere.

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply