Halloween-ul este una dintre cele mai vechi sarbatori din lume, avand origine irlandeza. In trecut, aceasta marca venirea noului an celtic si era sarbatorita prin diverse ritualuri ce aveau ca scop protejearea de spiritele rele. In zilele noastre Halloween-ul este doar un nou motiv de sarbatoare, in care fiecare persoana se poate costuma si machia asemenea unui personaj.

In ce ne deghizam de Halloween?

In aceasta seara au loc diferite obiceiuri, cum ar fi sculptarea dovlecilor si luminarea acestora cu ajutorul felinarelor sau a lumanarilor, decorarea caselor si gradinilor, dar si deghizarea in personaje desprinse din povestile de groaza. De Halloween, atat copiii, cat si adultii se costumeaza in diferite personaje, apoi merg cu colindul la vecini, folosind expresia “Trick or treat”, iar celor ce nu deschid usa le sunt pregatite diferite farse.

Halloween-ul se sarbatoreste pe data de 31 octombrie, prilej cu care se organizeaza diferite petreceri tematice la care fiecare participant se costumeaza intr-un personaj. Tu ce personaj vrei sa fii anul acesta? Vrajitoare, vampir, schelete sau chiar fantoma? Pentru acest lucru ai nevoie de un outfit special, de un machiaj inedit, dar si de o privire care sa redea un efect wow.

Anul acesta iti propunem lentilele de contact Sclera

Lentilele sclera modifica dramatic aspectul ochilor celui care le poarta, si tocmai din acest motiv, acestea mai sunt recunoscute si ca lentile teatrale, lentile pentru Halloween sau lentile gotice. Materialul din care sunt confectionate este foarte moale, iar diametrul lor de 22 mm ajuta la mascarea completa a corneei. Aceste lentile sunt concepute numai pentru un efect cosmetic, nu si pentru corectarea vederii.

Lentilele de contact Sclera sunt opace si noncoformiste, iar prin purtarea acestora, privirea ta va avea un impact puternic si nu vei putea trece neobservat. Acestea sunt disponibile in diferite culori si cu siguranta vor reusi sa iti contureze un look straniu. Costumul pentru petrecerea de Halloween trebuie accesorizat corespunzator si nimic nu o poate face mai bine decat o pereche de lentile ce iti schimba in totalitate infatisarea. Daca vrei un look dramatic prin care sa iesi in evidenta, lentilele colorate Sclera sunt alegerea perfecta deoarece acestea acopera in intregime ochiul, oferind un aspect sobru si gotic privirii.

Alege si tu sa ai un look iesit din tipare si evidentiaza-te printr-o privire infricosatoare cu ajutorul lentilelor de la Lensa.

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply