Ray-Ban este unul dintre cele mai cunoscute branduri de ochelari din intreaga lume, fie ca este vorba de ochelari de soare sau ochelari de vedere. Acest lucru se datoreaza atat calitatii lentilelor cat si modelelor atemporale lansate de-a lungul timpului.

Datorita notorietatii si varietatii de produse, exista o cerere foarte mare pentru acest brand, iar noi avem o veste buna pentru toti iubitorii de ochelari. Lensa.ro este dealer certificat Ray-Ban si primul magazin online din Romania autorizat pentru comercializarea acestei marci, detinand contracte in vigoare ce sustin valorile marcii. Toate produsele sunt distribuite direct de la furnizorul oficial, Luxottica, acestea avand o garantie de 2 ani de la momentul achizitionarii.

Pentru verificarea statutului de dealer certificat, acceseaza oricand site-ul Ray-Ban, introdu link-ul magazinului online www.Lensa.ro si vei primi pe loc confirmarea.

Acum, fiind sigur de autenticitatea ochelarilor doriti, poti plasa cu incredere comenzi online aici, avand la dispozitie toata gama de modele din colectiile actuale. Stilul nemuritor si libertatea de exprimare sunt valorile fundamentale ale Ray-Ban, acest lider al ochelarilor pentru generatii intregi.

De asemenea, echipa Lensa.ro iti sta la dispozitie pentru orice intrebari legate de colectii noi, piese de schimb, reparatii sau garantii.

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply