Lensa.ro lanseaza in luna iunie primul sau program de reinnoire a ochelarilor de vedere pentru clientii din Romania. Programul se va desfasura incepand cu data de 12 iunie si pana la 11 iulie 2017.

In cadrul acestui program, clientii care vor preda sau vor trimite la showroom-ul Lensa.ro orice pereche veche de ochelari, vor primi 100 de lei in schimbul acesteia. Suma de 100 de lei se va oferi sub forma de reducere la achizitia unei noi perechi de ochelari de vedere cu lentile PC Blue Protect si se va putea aplica o singura reducere pe comanda.

Viata in era digitala inseamna de multe ori petrecerea unui timp foarte indelungat in fata unui ecran. Pe termen lung, insa, acest lucru poate avea repercusiuni asupra acuitatii vizuale. In acelasi timp, observatiile echipei Lensa asupra comportamentului clientilor din Romania a scos la iveala faptul ca o mare parte dintre acestia au obiceiul de a-si reinnoi ochelarii de vedere cu o frecventa redusa si ca in general nu acorda o atentie sporita acestui accesoriu atat de important.

Ochelarii de vedere si chiar si cei de soare sunt accesorii care inca se afla la sfarsitul listei de prioritati pentru consumatorii din Romania. Daca observam o diversificare a preferintelor in ceea ce priveste accesoriile de fashion sau articole sportive, nu putem spune acelasi lucru si pentru zona de optica. Ca un exemplu, majoritatea persoanelor folosesc acum incaltaminte specializata pentru sport, anumiti pantofi pentru serviciu si cu totul altii pentru relaxare, dar au de cele mai multe ori o singura pereche de ochelari. Vazul merita aceeasi atentie, avand in vedere ca importanta acestui simt este din ce in ce mai mare in comunicarea in lumea digitala, iar programul Rabla la ochelari doreste sa semnaleze chiar aceasta problema.

Daca a trecut mai mult de un an de cand ti-ai facut ultimul control oftalmologic, inainte de achizitionarea noii perechi de ochelari de vedere este indicata o consultatie specializata, iar in showroom-ul Lensa iti poti verifica si determina dioptriile gratuit.

Ochelarii de vedere pot fi considerati chiar si un accesoriu, asa ca ofera-le ochilor tai o viziune noua, iar tie ofera-ti un look fresh.

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply