Schiatul este un sport care poate fi invatat si practicat la orice varsta, de la copii la adulti. Deoarece se desfasoara exclusiv in sezonul rece, pe zapada, este necesar un echipament care sa asigure confort si siguranta celui care il practica. Un element foarte important al acestui echipament il reprezinta ochelarii speciali pentru schi.

Ochelarii de schi sunt de mai multe tipuri, iar atunci cand ii achizitionezi trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte, cum ar fi marimea, forma, culoarea si tipul lentilei, ventilarea, rama ochelarilor si factorul de protectie UV. Construiti pentru a oferi protectie atat impotriva temperaturilor scazute, a curentului de aer creat in timpul deplasarii, dar in special impotriva razelor solare ce se reflecta in zapada, ochelarii de schi dispun de lentile duble din policarbonat montate cu un strat izolator de aer intre ele, astfel incat sa se obtina un efect anti-aburire.

Ce se intampla, insa, daca esti purtator de ochelari de vedere?

O varianta pentru purtatorii de ochelari de vedere care isi doresc sa schieze in conditii optime, este insertul corectiv. Acesta este compatibil cu orice tip de ochelari de schi, atat pentru copii cat si pentru adulti. Indiferent de marimea si forma ochelarilor, insertul se fixeaza perfect in interiorul acestora datorita picioruselor flexibile din silicon, pozitionarea fiind una precisa ce ofera si o privire de ansamblu. Totodata, aplicarea acestuia ajuta la evitarea problemei aburirii ochelarilor clasici de vedere.

Tot pentru persoanele ce necesita purtarea ochelarilor de vedere cu dioptrii, au fost creati ochelarii de schi OTG (over the glasses). Acestia dispun de doua canale ce permit ochelarilor tai zilnici de vedere sa stea comod sub ochelarii de schi, oferind totodata confort purtatorului.

Pregateste-te de o experienta fara griji pe partie, cu ochelarii de schi potriviti, de pe Lensa.ro

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply