E petrecerea noastra aniversara si toata lumea este invitata! Nu ai nevoie de un cod de acces, ci doar de chef de socializare & shopping in showroom. Reducerile ajung la 80%!

Locatia Lensa din Bulevardul Iuliu Maniu, 7 (Bucuresti) se transforma intr-un lounge super cool, unde poti avea parte de experiente wow! De joi pana sambata, 16-18 mai, afli care sunt tendintele actuale in materie de ochelari de soare si rame. Cum sa porti modelele-cheie, care sunt culorile must have – iti va spune Alexandra Caspruf, stilist si jurnalist de moda. Makeup artistul Claudia Neacsu va fi alaturi de noi joi si vineri, pentru sedinte personalizate, cu sfaturi esentiale legate de machiajul ochilor. Afli ce te avantajeaza in functie de trasaturile tale, daca te programezi chiar acum!  

Iti propunem sute de modele de lentile, ochelari de soare si de vedere, la preturi reduse cu pana la 80%. Polaroid, Hawkers, Balenciaga, Dior sunt doar cateva dintre brand-urile pe care le ai la dispozitie online si in showroom.

Posteaza pe Facebook sau Instagram o fotografie cu hashtag-urile #Lensa6Ani si #ClearJoy pentru a te inscrie in concursul aniversar, chiar daca nu ajungi in showroom! Avem 3 premii in valoare totala de 2.000 lei pe care le poti castiga.

Program Special:

Joi, 16 mai
♦ 15:00 – Fashion talks cu bloggerii Deea Codrea & Ioana Visanescu
♦ 17:00 – Sesiuni 1 to 1 cu un make-up artist (20 minute/persoana – te rugam sa te programezi)
♦ 19:00 – Styling session cu Alexandra Caspruf & Mihai
♦ Intreaga zi – Sesiuni 1 to 1 cu specialistii Lensa

Vineri, 17 mai
♦ 14:00 – Sesiuni 1 to 1 cu un make-up artist (20 minute/persoana – te rugam sa te programezi)
♦ 18:00 – Styling session cu Alexandra Caspruf & Mihai
♦ 19:00 – Fashion talks cu Andreea Enache
♦ Intreaga zi – Sesiuni 1 to 1 cu specialistii Lensa

Sambata, 18 mai
♦ 12:00 – Styling session cu Alexandra Caspruf & Mihai
♦ 14:00 – Fashion talks cu bloggerii – Renata Bota si Christian Balazs
♦ Intreaga zi – Sesiuni 1 to 1 cu specialistii Lensa

Detalii despre programul Lensa aici: 0371 525 777. Te asteptam!

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply